Leerling monteur

Introductie

Wij zijn op zoek naar een leerling keukenmonteur met ambitie. Ben jij iemand die graag met je handen werkt en mooi werk wilt leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

Groeneveld Keukens Twente is in 2010 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een gemotiveerd team werken wij elke dag keihard om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Doordat wij met eigen monteurs werken en de beschikking hebben over een werkplaats met geavanceerde machines, kunnen wij u voorzien van een stuk maatwerk. 

Functie

Je bent de hele dag met een ervaren monteur op pad om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Dit varieert van keukenmontage tot werkplaats werkzaamheden. Naar mate van de kunde die je toont, nemen de zelfstandige klussen toe. Je werkt nauw samen met je collega’s en naast de werkzaamheden is de sfeer ook erg belangrijk.

Functie eisen

  • Je hebt de ambitie om veel te leren
  • Je hebt affiniteit met interieur
  • Je werkt precies en wilt graag mooi werk afleveren

Wij bieden

  • Een goede sfeer in een klein team
  • Een uitdagende functie met een passend salaris
  • Een interne opleiding tot keukenmonteur

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@groeneveldkeukenstwente.nl t.a.v. R.J. Groeneveld.