Monteur

Introductie

Wij zijn op zoek naar een keukenmonteur met ervaring. Ben jij iemand die graag met je handen werkt en de wensen van de klant om kan zetten in een prachtig eindresultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

Groeneveld Keukens Twente is in 2010 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een gemotiveerd team werken wij elke dag keihard om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Doordat wij met eigen monteurs werken en de beschikking hebben over een werkplaats met geavanceerde machines, kunnen wij u voorzien van een stuk maatwerk. 

Functie

Je bent samen met een andere monteur bezig om een keuken te monteren, doet de werkvoorbereiding in de werkplaats of je rijdt een ronde service. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn. Je bent bezig om de klant te voorzien van een stuk maatwerk.

Functie eisen

  • Je kunt zelfstandig keukens monteren
  • Je weet van aanpakken
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je kunt de wensen van klant omzetten in een prachtig eindresultaat

Wij bieden

  • Een afwisselende baan binnen een leuk montageteam
  • Een uitdagende functie met een passend salaris

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@groeneveldkeukenstwente.nl t.a.v. R.J. Groeneveld.