Verkoopmedewerker

Introductie

Wij zijn op zoek naar een verkoper met ervaring in de keukenbranche. Je vindt het leuk om de klant van A tot Z te begeleiden en alles in goede banen te leiden. Is dit iets voor jou?

Organisatie

Groeneveld Keukens Twente is in 2010 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een gemotiveerd team werken wij elke dag keihard om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Doordat wij met eigen monteurs werken en de beschikking hebben over een werkplaats met geavanceerde machines, kunnen wij u voorzien van een stuk maatwerk. 

Functie

Je dag bestaat hoofdzakelijk uit het adviseren van klanten en het uitwerken van de desbetreffende offertes en orders. Doordat wij over een eigen werkplaats beschikken kun jij je eigen creativiteit hierin optimaal benutten. Hierbij hoort ook het inmeten en opleveren van de keuken op locatie tot je werkzaamheden.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring in de keukenbranche
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je begeleidt de klant van A tot Z

Wij bieden

  • Een goede sfeer in een klein team
  • Een uitdagende functie met een passend salaris
  • Hanteren geen koopzondagen of feestdagen

Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@groeneveldkeukenstwente.nl t.a.v. R.J. Groeneveld.