KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Bijkeukens

Bijkeuken op maat

Een bijkeuken op maat gemaakt door Groeneveld Keukens is een unieke aanvulling op elk huishouden. Dit is een aparte ruimte die speciaal ontworpen is om al uw keukenbenodigdheden op te bergen en te organiseren, zodat u een opgeruimde en efficiënte keuken kunt behouden.

De bijkeuken van Groeneveld Keukens zijn geheel op maat en wens gemaakt. Dit betekent dat de grootte, de indeling en de stijl van de bijkeuken specifiek afgestemd zijn op uw wensen en de beschikbare ruimte in uw huis. Bij het ontwerpen van de bijkeuken wordt rekening gehouden met uw specifieke behoeften, zoals de plek van uw vaatwasser en droger, de grootte van de ruimte en de stijl van uw huis.

De bijkeuken van Groeneveld Keukens is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor deze duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. De bijkeuken van Groeneveld Keukens is ook uitgerust met diverse praktische opbergoplossingen. De kasten en lades zijn voorzien van verstelbare planken en lade-indelingen.

Bijkeukens

  • Maatwerk
  • Alles naar uw wens
  • Elke afmeting mogelijk

Laten we samen uw droomkeuken maken

Samen met onze specialisten kunnen wij de keuken volledig aanpassen aan al uw wensen, behoeftes en uiteraard uw woning. Bij Groeneveld komen we dan graag bij u langs.

Afspraak inplannen

Onze prachtige bijkeukens

onze specialistentekenen 'm voor je!

Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Bezoek de showroom

Reacties van tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons als zeer goed op Google

8.4

Rens Damhuis
Rens Damhuis
2023-01-21
Wat een top keuken laten plaatsen van Groeneveld keukens!
Marjolein Krijnen - Stegeman
Marjolein Krijnen - Stegeman
2022-05-15
Vorig jaar een keuken laten ontwerpen bij (Anne van) Groeneveld Keukens (de 3e offerte). Het was een fijn contact waarin ze goed meedenkt over mogelijkheden in een beperkte ruimte (4 meter). Vorige week is de keuken geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. Keurig opgeleverd op de afgesproken datum met net werk van Bennie. Wat ons betreft een prima keuze!
Rob Struyk
Rob Struyk
2021-04-09
Beste Anne, Meneer Groeneveld, Bennie, Rene en telefonisch medewerkers. Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de keuken. Het personeel is zeer vakkundig en prettig in omgang. Niets is teveel gevraagd. Anne, die het ontwerp van de keuken heeft gemaakt heeft dit ongelooflijk mooi bedacht! Anders dan een standaard keuken! Heel creatief! Dit bedrijf is zeker een aanrader wanneer je aan vervanging toe bent. Prijs kwaliteit verhouding is zeer zeker kloppend. Maar we willen nogmaals benadrukken dat je in dit werk echt vakkundige mensen aan het werk moet hebben! Dikke duim voor Groeneveld Keukens! Rob en Marloes
Sam
Sam
2021-02-02
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Bij Groeneveld Keukens Twente denken ze graag mee in de wensen en het budget.
Jan Oude Grote Bevelsborg
Jan Oude Grote Bevelsborg
2020-10-22
Goede meubelmakers. Over een half jaar weten we hoe goed is in werkelijkheid wordt
Lees alle reviews