KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Over ons

Laat u verrassen door de mogelijkheden

Groeneveld Keukens Twente is het adres voor meer wooncomfort!

Als je aan een nieuwe keuken denkt kom je al snel terecht bij Groeneveld Keukens Twente in Denekamp of Tubbergen. Naast uw nieuwe keuken zijn wij ook het adres voor extra maatwerk, of renovaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe PVC vloer, wij geven u kleuradvies en denken met u mee bij uw gewenste verandering.

“Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Bij Groeneveld Keukens Twente denken ze graag mee in de wensen en het budget.”

De vele voordelen van ons bedrijf

Bij Groeneveld zit je goed!

Vrijblijvend advies op maat

Onze adviezen zijn altijd vrijblijvend waar we graag luisteren naar uw wensen!

Maatwerk

Doordat wij met eigen monteurs werken en de beschikking hebben over een werkplaats met geavanceerde machines, kunnen wij u voorzien van een stuk maatwerk.

Altijd binnen uw budget

Door samen te kijken naar de wensen en het budget komen we tot uw prachtkeuken!

Snel geleverd en gemonteerd

De montage gebeurt door middel van eigen monteurs, dit heeft als voordeel: korte lijnen en dat ze perfect op elkaar ingewerkt zijn.

Waar staat Groeneveld Keukens voor?

Het is voor veel mensen erg belangrijk dat we zo dicht bij huis en zo bereikbaar mogelijk zijn. Daarom komen we vaak bij de mensen thuis, luisteren we naar hun wensen, en adviseren we hen. Samen met de klant zoeken we naar het gewenste resultaat, hierin gaat het niet alleen om een keukentekening te presenteren, maar ook praten we over de kleur van de muur, welke vloer etc. Kortom het hele vertrek komt aan bod. Hierbij staat bij ons de kwaliteit altijd voorop. Dit kan natuurlijk in allerlei verschillende stijlen. Of u nu een keuken in klassieke, landelijke, moderne of jaren 30 stijl zoekt, wij maken voor u de juiste sfeer.

De montage gebeurt door middel van eigen monteurs, dit heeft als voordeel: korte lijnen en dat ze perfect op elkaar ingewerkt zijn.

Groeneveld Keukens Twente is voor deze regio uw Quooker en Franke dealer. De kokend water en warmwaterkraan die je voor vele doeleinden kunt gebruiken. Ook voor de nieuwe trends op gebied van apparatuur, kunnen wij u uitstekend adviseren. Voor de apparatuur hebben we uitstekende partners, zoals: Siemens, Bosch, Neff, Atag, Etna, Pelgrim, Miele en Bora.

Wij vinden het belangrijk om voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen. Zo zie je op vakbeurzen, die elk jaar voor de keukenvakhandel worden gehouden, dat er weer verschillende combinaties gemaakt worden met allerlei soorten materialen. Het aanbod is hierin zeer groot en uiteraard bij ons in de showroom te bewonderen.

Met een eigentijdse showroom vol met diverse sfeerplaatjes, zoekt u de sfeer die bij u past. U zult merken dat wij een ontwerp voor u maken waarin deze sfeer centraal staat. Met onze huismerken Schröder, Vancel/Schmidt, Pronorm en Rotpunkt kunnen wij u een compleet aanbod leveren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast kunnen wij met een eigen werkplaats, ook op het gebied van maatwerk goed uit de voeten, en bedienen we elke klant op maat. Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Naast keukens bieden wij u ook een compleet assortiment PVC vloeren. Met het merk Moduleo kunnen we bijna elk patroon leveren. Dit gaat van hout motieven tot aan tegelstructuren.

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak, eigentijds of speels en eigenzinnig, met PVC stroken in hout of tegel motieven, bepaald iedereen zijn eigen sfeer, en legt zijn eigen accenten.

Voor verdere informatie is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard, of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw of enkel om een renovatie, wij helpen u met de leukste ideeën.

Dus laat u inspireren en kom vrijblijvend langs, voor een eerlijk advies op maat.

Groeneveld Keukens Twente is in 2011 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een gemotiveerd team

werken wij elke dag keihard om de klant zo tevreden mogelijk te maken.

Wij staan voor je klaar

Laat u kosteloos adviseren

Genoeg over ons, want wij zijn het liefst bezig met het helpen van het ontwerpen en plaatsen van een echte Groeneveld keuken voor u.