Over ons

Groeneveld Keukens Twente is het adres voor meer wooncomfort!

Als je aan een nieuwe keuken denkt kom je al snel terecht bij Groeneveld Keukens Twente in Denekamp of Tubbergen. Naast uw nieuwe keuken zijn wij ook het adres voor extra maatwerk, of renovaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe PVC vloer, wij geven u kleuradvies en denken met u mee bij uw gewenste verandering.

Het is voor veel mensen erg belangrijk dat we zo dicht bij huis en zo bereikbaar mogelijk zijn. Daarom komen we vaak bij de mensen thuis, luisteren we naar hun wensen, en adviseren we hen. Samen met de klant zoeken we naar het gewenste resultaat, hierin gaat het niet alleen om een keukentekening te presenteren, maar ook praten we over de kleur van de muur, welke vloer etc. Kortom het hele vertrek komt aan bod. Hierbij staat bij ons de kwaliteit altijd voorop. Dit kan natuurlijk in allerlei verschillende stijlen. Of u nu een keuken in klassieke, landelijke, moderne of jaren 30 stijl zoekt, wij maken voor u de juiste sfeer.

De montage gebeurt door middel van eigen monteurs, dit heeft als voordeel: korte lijnen en dat ze perfect op elkaar ingewerkt zijn.

Groeneveld Keukens Twente is voor deze regio uw Quooker en Floww dealer. De kokend water en warmwaterkraan die je voor vele doeleinden kunt gebruiken. Ook voor de nieuwe trends op gebied van koken door middel van de stoomoven, kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij houden hierover voor onze klanten ook kook demonstraties, want ook het stukje nazorg vinden we normaal. Voor de apparatuur hebben we uitstekende partners, zoals: Siemens, Atag, Etna, Pelgrim, Constructa en Neff.

Wij vinden het belangrijk om voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen. Zo zie je op vakbeurzen, die elk jaar voor de keukenvakhandel worden gehouden, dat er weer verschillende combinaties gemaakt worden met allerlei soorten materialen. Het aanbod is hierin zeer groot en uiteraard bij ons in de showroom te bewonderen.

Met een eigentijdse showroom vol met diverse sfeerplaatjes, zoekt u de sfeer die bij u past. U zult merken dat wij een ontwerp voor u maken waarin deze sfeer centraal staat. Met onze huismerken Schröder, Vancel/Schmidt en Pronorm kunnen wij u een compleet aanbod leveren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast kunnen wij met een eigen werkplaats, ook op het gebied van maatwerk goed uit de voeten, en bedienen we elke klant op maat. Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Naast keukens bieden wij u ook een compleet assortiment PVC vloeren. Met merken als Moduleo, Castell, Gerflor en Novilon kunnen we bijna elk patroon leveren. Dit gaat van hout motieven tot aan tegelstructuren.

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak, eigentijds of speels en eigenzinnig, met PVC stroken in hout of tegel motieven, bepaald iedereen zijn eigen sfeer, en legt zijn eigen accenten.

Voor verdere informatie is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard, of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw of enkel om een renovatie, wij helpen u met de leukste ideeën.

Dus laat u inspireren en kom vrijblijvend langs, voor een eerlijk advies op maat.

Groeneveld Keukens Twente is in 2011 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een gemotiveerd team werken wij elke dag keihard om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Doordat wij met eigen monteurs werken en de beschikking hebben over een werkplaats met geavanceerde machines, kunnen wij u voorzien van een stuk maatwerk. Genoeg over ons, want wij zijn het liefst bezig met het helpen van het ontwerpen en plaatsen van een echte Groeneveld keuken voor u.

In de volgende plaatsen genieten tevreden klanten van hun Groeneveld keuken