KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Industriële keukens

Maatwerk Industriële Keukens

Groeneveld Keukens is een specialist in het ontwerpen en bouwen van industriële keukens. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche en beschikt over de juiste kennis en expertise om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen.

Eén van de redenen waarom Groeneveld Keukens zo’n goede keuze is voor een industriële keuken, is hun aandacht voor detail. Ze werken samen met de klant om een keuken te ontwerpen die aan hun specifieke wensen voldoet. Of het nu gaat om de grootte van de keuken, de opstelling van de apparatuur of de keuze van materialen, Groeneveld Keukens zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit. Daarnaast zijn de keukens van Groeneveld Keukens van hoge kwaliteit. Ze gebruiken alleen de beste materialen en apparatuur, waardoor de keukens duurzaam en betrouwbaar zijn. Een andere reden waarom Groeneveld Keukens zo’n goede keuze is voor een industriële keuken, is hun service. Na de installatie van de keuken, helpen wij u met de uitleg van de apparatuur, zodat ze de keuken op de juiste manier gebruitn en onderhouden wordt.

Tot slot, Groeneveld Keukens biedt ook een brede waaier van keuze aan, van traditionele industriële keukens tot moderne en innovatieve keukens, altijd passend bij de wensen van de klant.
In samenvatting, Groeneveld Keukens is een specialist in het ontwerpen en bouwen van industriële keukens. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche en beschikt over de juiste kennis en expertise om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen

Industriële keukens

  • Robuust en mooi
  • Op maat gemaakt
  • Hoge kwaliteit

Laten we samen uw droomkeuken maken

Samen met onze specialisten kunnen wij de keuken volledig aanpassen aan al uw wensen, behoeftes en uiteraard uw woning. Bij Groeneveld komen we dan graag bij u langs.

Afspraak inplannen

Inspiratie industriële keukens

onze specialistentekenen 'm voor je!

Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Bezoek de showroom

Reacties van tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons als zeer goed op Google

8.4

Rens Damhuis
Rens Damhuis
2023-01-21
Wat een top keuken laten plaatsen van Groeneveld keukens!
Marjolein Krijnen - Stegeman
Marjolein Krijnen - Stegeman
2022-05-15
Vorig jaar een keuken laten ontwerpen bij (Anne van) Groeneveld Keukens (de 3e offerte). Het was een fijn contact waarin ze goed meedenkt over mogelijkheden in een beperkte ruimte (4 meter). Vorige week is de keuken geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. Keurig opgeleverd op de afgesproken datum met net werk van Bennie. Wat ons betreft een prima keuze!
Rob Struyk
Rob Struyk
2021-04-09
Beste Anne, Meneer Groeneveld, Bennie, Rene en telefonisch medewerkers. Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de keuken. Het personeel is zeer vakkundig en prettig in omgang. Niets is teveel gevraagd. Anne, die het ontwerp van de keuken heeft gemaakt heeft dit ongelooflijk mooi bedacht! Anders dan een standaard keuken! Heel creatief! Dit bedrijf is zeker een aanrader wanneer je aan vervanging toe bent. Prijs kwaliteit verhouding is zeer zeker kloppend. Maar we willen nogmaals benadrukken dat je in dit werk echt vakkundige mensen aan het werk moet hebben! Dikke duim voor Groeneveld Keukens! Rob en Marloes
Sam
Sam
2021-02-02
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Bij Groeneveld Keukens Twente denken ze graag mee in de wensen en het budget.
Jan Oude Grote Bevelsborg
Jan Oude Grote Bevelsborg
2020-10-22
Goede meubelmakers. Over een half jaar weten we hoe goed is in werkelijkheid wordt
Lees alle reviews