KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Moderne keukens

Moderne keukens op maat

 

Moderne keukens zijn tegenwoordig vaak voorzien van strakke lijnen, hoogwaardige materialen en slimme technologieën. Dit zorgt voor een efficiënte en comfortabele plek om te koken, eten en socialiseren. Een moderne keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een belangrijk onderdeel van het huis waar gezinnen vaak veel tijd doorbrengen.

Groeneveld Keukens is een specialist op het gebied van moderne keukens. Wij bieden een brede selectie van de nieuwste keukentrends en innovaties. Onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.
Een van de belangrijkste voordelen van onze keukens is de flexibiliteit die ze bieden. Onze keukens zijn op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in elk huis en elke levensstijl. Onze ontwerpers werken samen met onze klanten om een keuken te creëren die perfect aansluit bij hun wensen en eisen.
Daarnaast bieden wij ook een brede selectie van innovatieve technologieën voor onze keukens, zoals inductiekookplaten, geïntegreerde koel- en vriescombinaties en slimme keukenapparaten. Deze technologieën zorgen voor meer efficiëntie en comfort tijdens het koken.
Onze keukens zijn ook ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn. Onze keukenontwerpers hebben een goed gevoel voor esthetiek en kunnen daarom prachtige keukens ontwerpen die bij elk interieur passen.

Onze keukens zijn ook ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn. Onze keukenontwerpers hebben een goed gevoel voor esthetiek en kunnen daarom prachtige keukens ontwerpen die bij elk interieur passen.
Wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe keuken een grote investering is, daarom helpen wij onze klanten om hun droomkeuken te realiseren zonder dat dit te veel hoeft te kosten. Wij bieden een scala aan betaalmogelijkheden, waaronder financiering en renteloze betalingen.
Kortom, Groeneveld Keukens is de specialist op het gebied van moderne keukens. Wij bieden een breed scala aan keukens, van trendy en innovatief tot klassiek en tijdloos. Onze keukens zijn op maat gemaakt, efficiënt en esthetisch aantrekkelijk.

Moderne keuken

  • Strakke designs
  • Prachtige keukenapparatuur
  • Alles op maat gemaakt

Laten we samen uw droomkeuken maken

Samen met onze specialisten kunnen wij de keuken volledig aanpassen aan al uw wensen, behoeftes en uiteraard uw woning. Bij Groeneveld komen we dan graag bij u langs.

Afspraak inplannen

Inspiratie voor uw moderne keuken

onze specialistentekenen 'm voor je!

Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Bezoek de showroom

Reacties van tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons als zeer goed op Google

8.4

Rens Damhuis
Rens Damhuis
2023-01-21
Wat een top keuken laten plaatsen van Groeneveld keukens!
Marjolein Krijnen - Stegeman
Marjolein Krijnen - Stegeman
2022-05-15
Vorig jaar een keuken laten ontwerpen bij (Anne van) Groeneveld Keukens (de 3e offerte). Het was een fijn contact waarin ze goed meedenkt over mogelijkheden in een beperkte ruimte (4 meter). Vorige week is de keuken geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. Keurig opgeleverd op de afgesproken datum met net werk van Bennie. Wat ons betreft een prima keuze!
Rob Struyk
Rob Struyk
2021-04-09
Beste Anne, Meneer Groeneveld, Bennie, Rene en telefonisch medewerkers. Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de keuken. Het personeel is zeer vakkundig en prettig in omgang. Niets is teveel gevraagd. Anne, die het ontwerp van de keuken heeft gemaakt heeft dit ongelooflijk mooi bedacht! Anders dan een standaard keuken! Heel creatief! Dit bedrijf is zeker een aanrader wanneer je aan vervanging toe bent. Prijs kwaliteit verhouding is zeer zeker kloppend. Maar we willen nogmaals benadrukken dat je in dit werk echt vakkundige mensen aan het werk moet hebben! Dikke duim voor Groeneveld Keukens! Rob en Marloes
Sam
Sam
2021-02-02
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Bij Groeneveld Keukens Twente denken ze graag mee in de wensen en het budget.
Jan Oude Grote Bevelsborg
Jan Oude Grote Bevelsborg
2020-10-22
Goede meubelmakers. Over een half jaar weten we hoe goed is in werkelijkheid wordt
Lees alle reviews