KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Sponsoravond Ron Jans

Ron Jans en Eddy van der Ley op bezoek bij Groeneveld Keukens Twente

Op vrijdagavond 5 mei was gastspreker Ron Jans samen met Eddy van der Ley in onze showroom aanwezig voor een sponsoravond vanuit SDC ’12. Onze showroom was mooi gevuld met de leden vanuit Schwung. Jans vertelde samen met van der Ley over zijn voetballoopbaan onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast werd er gequizd om leuke prijzen.
Iedereen die aanwezig was, bedankt voor de gezellige avond!

10 jaar Groeneveld Keukens

10 jaar Groeneveld Keukens Twente

Groeneveld Keukens Twente viert zijn 10-jarig bestaan. Van een bedrijf dat Rudie helemaal in zijn eentje begon, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf met een hecht team.

Op 13 januari 2011 verwezenlijkte Rudie Groeneveld een langgekoesterde droom. Aan de Nijverheidsstraat opende hij zijn eigen keukenbedrijf, Groeneveld Keukens Twente. De tijden zagen er destijds niet rooskleurig uit om een eigen zaak te beginnen, toch weerhield dit Groeneveld niet van zijn keuze. En tien jaar later blijkt dat deze beslissing de juiste is geweest. Inmiddels is Groeneveld Keukens Twente uitgegroeid tot een begrip in de regio met een ruim aanbod. Van nieuwe keukens tot renovaties en van maatwerk tot pvc-vloeren. Daarvoor ben je bij Groeneveld Keukens Twente aan het juiste adres.

In deze 10 jaar is er veel veranderd, zo is het bedrijf sinds de opening in 2011 flink gegroeid en staat er inmiddels een team van 12 man voor u klaar. In 2017 opende Groeneveld een filiaal in Tubbergen en verhuisden ze in 2019 naar een groter pand in Denekamp. Dit was nodig wegens ruimtegebrek op de oude locatie. Door deze stappen te zetten is Groeneveld Keukens Twente dan ook helemaal klaar voor de toekomst.

Groeneveld Keukens Twente is daarnaast in deze 10 jaar uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Zoon Timco is inmiddels al een aantal jaar werkzaam in het bedrijf en sinds vorig jaar is dochter Anne aan de slag gegaan als verkoopadviseur. Timco: “Het is heel mooi om te zien hoe dit vak is overgedragen van vader op zoon (en dochter). Mijn vader kreeg de interesse voor keukens met de paplepel ingegoten van mijn opa, die keukenmonteur was. En Rudie doet nu hetzelfde door de interesse weer door te geven aan mij en mijn zus Anne.”

Een echt feestje is helaas niet mogelijk in deze tijd, desondanks wil Groeneveld het 10-jarig bestaan niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de mensen die de afgelopen 10 jaar het vertrouwen in Groeneveld Keukens Twente hebben uitgesproken door een keuken aan te schaffen, is er een leuke winactie op touw gezet met mooie prijzen. Deze actie is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina van Groeneveld Keukens Twente.

Klik hier voor de actie!

 

Groeneveld keukens blijft sponsor

Groeneveld Keukens Twente blijft SDC’12 steunen als groepssponsor

Ook voor de komende vier jaar draagt Groeneveld Keukens SDC’12 een warm hart toe.

Op veilige afstand met hulp van ‘buizenpost’ vond de contractverlenging plaats.

Corona maatregelen 2020

Binnen Groeneveld Keukens Twente nemen we de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je welke effecten dit kan hebben op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

Het bezoek aan de showroom

Wij raden het u aan om vooraf een afspraak te maken. Door het vooraf plannen van afspraken, zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs u op een gepaste afstand kan adviseren.

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we als Groeneveld Keukens Twente treffen rondom de uitbraak van het Coronavirus en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop!

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig keukeninspiratie op of laat je informeren door een van onze adviseurs. We maken graag een vrijblijvend keukenontwerp voor je! De showroom, keukenopstellingen en sanitair voorzieningen worden met veel zorg en extra vaak gereinigd.

In het contact met de adviseur wordt gezorgd voor een gepaste afstand. Daarnaast wordt er bij het kennismaken geen hand geschud. Alle verdere maatregelen in de winkel en in het contact tussen adviseur en consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn.

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

Heb je al een afspraak staan en wil je deze toch wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het Coronavirus willen we je dringend verzoeken je afspraak in de winkel te verzetten naar een later tijdstip. Indien je een afspraak gepland hebt, kun je deze gemakkelijk wijzigen door contact op te nemen met: info@groeneveldkeukenstwente.nl of te bellen naar: 0541-350822. Wij zijn te bereiken tijdens onze normale openingstijden.

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de maatregelen die we vanuit Groeneveld Keukens Twente treffen.

Alvast bedankt voor u begrip.

Wij zijn verhuisd

Nadat wij eerder met de werkplaats en kantoren zijn verhuisd, zijn wij nu ook met onze showroom over naar ons nieuwe pand aan de Marconiweg in Denekamp. Kom snel eens langs om te kijken hoe mooi het is geworden.

Kookdemonstraties steamer

Afgelopen week hebben wij weer onze jaarlijkse kookdemonstraties voor de steamer georganiseerd. Hierbij nodigen wij klanten uit die al een steamer bij ons gekocht hebben. Op deze manier leren ze het apparaat nog beter kennen om het zo het maximale uit het apparaat te halen.

Bij deze avonden staat er een professionele kok in onze keuken die door middel van “doen” alle functies met de mensen doorneemt. Op deze avonden wordt er dan ook genoeg geproefd en is er ruimte voor een drankje. Hieronder vindt u enkele foto’s van deze avonden:

Shirtsponsor bij de D- Groep van SDC’12

Sinds het seizoen 2016-2017 is Groeneveld Keukens Twente shirtsponsor bij alle teams uit de D-Groep van SDC’12.
Wij wensen de hele groep een sportief en succesvol seizoen toe.