KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Landelijke keukens

Maatwerk landelijke keukens

Groeneveld Keukens is de specialist als het gaat om landelijke keukens. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van deze keukens en heeft een uitgebreide collectie van landelijke keukenontwerpen die klanten kunnen kiezen. Bovendien, Groeneveld Keukens gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor hun keukens, waardoor de keukens niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.
Landelijke keukens zijn populair omdat ze een traditionele en rustieke uitstraling hebben. Ze zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen en hebben vaak een landelijk of boerderijachtig uiterlijk. Deze stijl van keukens is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een warme en gezellige sfeer in hun keuken.

Een ander voordeel van Groeneveld Keukens is hun persoonlijke aanpak. We werken nauw samen met klanten om hun specifieke wensen en eisen te begrijpen en een keukenontwerp te maken dat perfect aansluit bij hun stijl en budget. Ze bieden ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de keuken in perfecte staat blijft.

Tot slot, we zijn trots op onze reputatie als de specialist in landelijke keukens en streven ernaar om de hoogste kwaliteit en service te bieden aan hun klanten. Als je op zoek bent naar een prachtige en functionele landelijke keuken, dan helpen wij je graag verder!

Landelijke keukens

  • Warme uitstraling
  • Altijd maatwerk
  • Hoge kwaliteit keukenapparatuur

Laten we samen uw droomkeuken maken

Samen met onze specialisten kunnen wij de keuken volledig aanpassen aan al uw wensen, behoeftes en uiteraard uw woning. Bij Groeneveld komen we dan graag bij u langs.

Afspraak inplannen

Ontdek hieronder de landelijke keukens

onze specialistentekenen 'm voor je!

Om de prijs hoeft u het niet te laten, we kunnen goed concurreren met onze oosterburen, waarbij onze kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Bezoek de showroom

Reacties van tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons als zeer goed op Google

8.4

Rens Damhuis
Rens Damhuis
2023-01-21
Wat een top keuken laten plaatsen van Groeneveld keukens!
Marjolein Krijnen - Stegeman
Marjolein Krijnen - Stegeman
2022-05-15
Vorig jaar een keuken laten ontwerpen bij (Anne van) Groeneveld Keukens (de 3e offerte). Het was een fijn contact waarin ze goed meedenkt over mogelijkheden in een beperkte ruimte (4 meter). Vorige week is de keuken geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. Keurig opgeleverd op de afgesproken datum met net werk van Bennie. Wat ons betreft een prima keuze!
Rob Struyk
Rob Struyk
2021-04-09
Beste Anne, Meneer Groeneveld, Bennie, Rene en telefonisch medewerkers. Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de keuken. Het personeel is zeer vakkundig en prettig in omgang. Niets is teveel gevraagd. Anne, die het ontwerp van de keuken heeft gemaakt heeft dit ongelooflijk mooi bedacht! Anders dan een standaard keuken! Heel creatief! Dit bedrijf is zeker een aanrader wanneer je aan vervanging toe bent. Prijs kwaliteit verhouding is zeer zeker kloppend. Maar we willen nogmaals benadrukken dat je in dit werk echt vakkundige mensen aan het werk moet hebben! Dikke duim voor Groeneveld Keukens! Rob en Marloes
Sam
Sam
2021-02-02
Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Bij Groeneveld Keukens Twente denken ze graag mee in de wensen en het budget.
Jan Oude Grote Bevelsborg
Jan Oude Grote Bevelsborg
2020-10-22
Goede meubelmakers. Over een half jaar weten we hoe goed is in werkelijkheid wordt
Lees alle reviews