KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

10 jaar Groeneveld Keukens

Doorgroeneveld

10 jaar Groeneveld Keukens Twente

Groeneveld Keukens Twente viert zijn 10-jarig bestaan. Van een bedrijf dat Rudie helemaal in zijn eentje begon, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf met een hecht team.

Op 13 januari 2011 verwezenlijkte Rudie Groeneveld een langgekoesterde droom. Aan de Nijverheidsstraat opende hij zijn eigen keukenbedrijf, Groeneveld Keukens Twente. De tijden zagen er destijds niet rooskleurig uit om een eigen zaak te beginnen, toch weerhield dit Groeneveld niet van zijn keuze. En tien jaar later blijkt dat deze beslissing de juiste is geweest. Inmiddels is Groeneveld Keukens Twente uitgegroeid tot een begrip in de regio met een ruim aanbod. Van nieuwe keukens tot renovaties en van maatwerk tot pvc-vloeren. Daarvoor ben je bij Groeneveld Keukens Twente aan het juiste adres.

In deze 10 jaar is er veel veranderd, zo is het bedrijf sinds de opening in 2011 flink gegroeid en staat er inmiddels een team van 12 man voor u klaar. In 2017 opende Groeneveld een filiaal in Tubbergen en verhuisden ze in 2019 naar een groter pand in Denekamp. Dit was nodig wegens ruimtegebrek op de oude locatie. Door deze stappen te zetten is Groeneveld Keukens Twente dan ook helemaal klaar voor de toekomst.

Groeneveld Keukens Twente is daarnaast in deze 10 jaar uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Zoon Timco is inmiddels al een aantal jaar werkzaam in het bedrijf en sinds vorig jaar is dochter Anne aan de slag gegaan als verkoopadviseur. Timco: “Het is heel mooi om te zien hoe dit vak is overgedragen van vader op zoon (en dochter). Mijn vader kreeg de interesse voor keukens met de paplepel ingegoten van mijn opa, die keukenmonteur was. En Rudie doet nu hetzelfde door de interesse weer door te geven aan mij en mijn zus Anne.”

Een echt feestje is helaas niet mogelijk in deze tijd, desondanks wil Groeneveld het 10-jarig bestaan niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de mensen die de afgelopen 10 jaar het vertrouwen in Groeneveld Keukens Twente hebben uitgesproken door een keuken aan te schaffen, is er een leuke winactie op touw gezet met mooie prijzen. Deze actie is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina van Groeneveld Keukens Twente.

Klik hier voor de actie!

 

Quisque consequat nunc non elit maximus molestie

Meer lezen?

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen, acties en nog veel meer.