KLANTEN BEOORDELEN ONS

8.4 | 34 BEOORDELINGEN

Corona maatregelen 2020

Doorgroeneveld

Binnen Groeneveld Keukens Twente nemen we de huidige situatie rondom het Coronavirus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je welke effecten dit kan hebben op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

Het bezoek aan de showroom

Wij raden het u aan om vooraf een afspraak te maken. Door het vooraf plannen van afspraken, zorgen wij ervoor dat een van onze adviseurs u op een gepaste afstand kan adviseren.

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we als Groeneveld Keukens Twente treffen rondom de uitbraak van het Coronavirus en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop!

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig keukeninspiratie op of laat je informeren door een van onze adviseurs. We maken graag een vrijblijvend keukenontwerp voor je! De showroom, keukenopstellingen en sanitair voorzieningen worden met veel zorg en extra vaak gereinigd.

In het contact met de adviseur wordt gezorgd voor een gepaste afstand. Daarnaast wordt er bij het kennismaken geen hand geschud. Alle verdere maatregelen in de winkel en in het contact tussen adviseur en consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn.

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

Heb je al een afspraak staan en wil je deze toch wijzigen?

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het Coronavirus willen we je dringend verzoeken je afspraak in de winkel te verzetten naar een later tijdstip. Indien je een afspraak gepland hebt, kun je deze gemakkelijk wijzigen door contact op te nemen met: info@groeneveldkeukenstwente.nl of te bellen naar: 0541-350822. Wij zijn te bereiken tijdens onze normale openingstijden.

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de maatregelen die we vanuit Groeneveld Keukens Twente treffen.

Alvast bedankt voor u begrip.

Quisque consequat nunc non elit maximus molestie

Meer lezen?

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen, acties en nog veel meer.